Voila Bistro-ul

Am descoperit Voila le Bistrot anul trecut si nu mi-a venit sa cred ce minunatie se ascunde in spatele zidurilor de la strada, bine zis Voila caci e o autentica descoperire.

M-am simtit acolo ca acasa, foarte lejer, foarte linistit si cu papilele gustative absolut extaziate. 

Ce mi-a placut acolo, in afara de gradina tare frumoasa a fost mancarea – am incercat acolo cea mai buna zacusca (eu nefiind o fana a legumelor) si cel mai bun pateu de gasca pe care le-am mancat vreodata. Si cand vorbesti de mancare parca suna prea laic, dar genul asta de gust este peste experienta uzuala gustativa, drept care merita sa insist.

Si tot in sensul descoperirilor care ma bucura, ma aflu intr-un demers de incercare a diverselor tipuri echivalente de cola (fritz-kola, Curiosity Cola) in cautarea gustului original si in sensul experimentarii deschise, am descoperit aici Karma Cola care s-a potrivit excelent cu felurile de mancare cu gust dintr-o lume exotica.

Este un aer tare boem acolo, cred ca este si de la modul in care este amenajata terasa si de la casuta micuta si cu multa personalitate, dar si de la flori si verde si tot vibe-ul de acolo. Eu m-am cam indragostit si cred ca inteleg si de ce.

Cred si simt ca e locul ideal pentru zilele si serile de vara, excelent sa alunge caldura si plictiseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.