The Urbanist, urban prin excelenta

Centrul Vechi din Bucuresti este intr-o continua transformare. De fiecare data cand ne facem drum prin zona, radarul nostru pentru locuri noi si faine incepe sa faca galagie. Asa s-a intamplat si cu The Urbanist, pe care, la drept vorbind, il ochisem de ceva vreme, dar cu care abia de curand am reusit sa ne sincronizam. Prin urmare, acum putem sa confirmam: The Urbanist chiar este atat de cool pe cat pare.

the urbanist

Cum intri, iti atrage atentia leaganul imbracat in luminite, multitudinea de plante, rafturile cu carti si locul de la fereastra, care te imbie la citit, umerasele cu haine trendy – da, The Urbanist functioneaza si ca shop, nu doar ca bar/cafenea/loc de socializare. Apoi, cand te asezi, indiferent ca la interior sau la terasa, iti va atrage atentia, inevitabil, meniul, atat prin prezentarea haioasa, cat si prin optiunile numeroase de bere artizanala, gin tonic, cocktail-uri si cafele de specialitate – inclusiv o selectie de chai latte si matcha latte, un mare plus pentru subsemnata.

gin tonic

chai latte

Ca ziceam de prezentare, fiecare meniu vine cu o “vorba de duh” pe coperta, din care va lasam doar cateva exemple, pe celelalte ramanand sa le descoperiti singuri, cu prima ocazie: “Alcohol you later”, “You want to hear a joke? Decaf.”, “You are the gin to my tonic”, etc .

Atmosfera a fost intregita de un DJ care a asigurat muzica de fundal, The Urbanist fiind recunoscut pentru serile de studio session. Nici nu iti dai seama cum trece timpul cand stai la masa cu oameni frumosi, cu un pahar (sau mai multe) drept tratament anti-canicula, cu papilele gustative si canalele auditive fericite. Aproape ca uiti ca esti intr-una din cele mai aglomerate zone din Bucuresti, atat de rupt de realitate pare Urbanistul din povestea noastra.

urbanist - interior

interior2

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *