Switch.Eat – eden urban cu burgeri & co.

Switch.Eat Bistro este una dintre cele mai populare optiuni cand vine vorba despre burgeri – si pe buna dreptate, am adauga noi. Personal, abia la a cincea vizita i-am testat, bunele-mi intentii fiindu-mi deturnate de alte tentatii din meniu, cum ar fi coastele si, mai ales, salatele.

20170318_223912

Un loc recunoscut pentru burgeri se lauda cu unele dintre cele mai bune salate, in combinatii care mai de care mai fistichii, cu avocado, mango, quinoa, edamame, confit de rata si cate si mai cate. Sa nu va mirati, asadar, daca va duceti pentru burgeri si ajungeti sa va comandati (si) o salata.

IMG_8687

Dar dincolo de mancarea buna, Switch.Eat se remarca si prin felul in care este amenajat spatiul: razatoare pe post de corpuri de iluminat, plafon si rafturi din lazi de lemn, unicorni si alte asemenea giumbuslucuri. Este un loc numai bun de iesit cu prietenii, cu conditia sa faceti rezervare inainte. Nu este obligatoriu, dar este recomandat daca vreti sa aveti loc suficient pe masa pentru toate minunatiile din meniu.

Oricat mi-as dori sa incerc cat mai multe dintre locurile cool care au impanzit Bucurestiul si intreaga tara, uneori pasii mei par ca au o vointa proprie si ma poarta tot spre acele locuri bine-cunoscute si mult-indragite. Ca de exemplu, spre Switch.Eat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.