Re:modelier sau cum se remodeleaza ceva deja fain

De cand am fost la Modelier m-am intrebat ce poate functiona mai bine si simti pe masura si iata ca tocmai am gasit raspunsul. 

Nici macar n-o sa pun o fotografie cu usa rosie de la intrare ca parca n-as mai avea loc sa povestesc despre tot frumosul dinauntru.

2

“In dulcele stil clasic” nu stiu niciodata cu ce sa incep asa ca renunt la vreo ordine si spun raspicat, imi place ca, la Re:modelier, am gasit Fritz Kola; inca il gasesc in putine locuri si ma bucur de fiecare data ca un copil ca pot sa-mi amintesc de Berlin, unde l-am baut pentru prima data. 

Mi-a mai placut ideea de burger de tip bricolaj, adica pe care ti-l construiesti singur, asa ca mi-am facut de cap cu niste bunataturi cu mult sos. 

Si mi-a mai placut ca e unul din locurile unde ii sta bine luminii difuze seara, unde te simti ca la tine-acasa, dar cu prieteni multi in vizita. 

1

Si inca ceva ce merita mentionat, am avut ocazia sa descopar ce-i pe strada Gina Patrichi al carei nume m-a distrat mereu si l-am retinut de cand ma duceam la lectii de franceza la Institutul Francez si, pe care strada ea si cele adiacente, intr-o seara de aprilie mirosea imbatator a iasomie, a spus prietena mea, oricum ceva sublim pe liniste si strazi inguste. 

Asa ca re:capituland, pe strada cu nume haios la numarul 3, la usa rosie, cu bricolaj culinar si cu stare de bine, pe gustate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.