Paine si vin – langa Energiea, dar la fel de energic

La fel de energic intr-un alt mod, nu neaparat mai putin hipster, doar altfel.

Sunt multe care mi-au placut, multe – incepand cu painea & vinul cu care m-au primit sau ‘prescura’ despre care n-am mai auzit vorbindu-se de cand eram mica si ma ducea bunica la biserica; si daca tot am pomenit de vin, selectia este una extraordinara – apreciez ca-s doar vinuri romanesti si bine ca asa este pentru ca avem cu ce (am baut chiar si Solo Quinta pe care nu prea-l gasesc decat la barurile de vin). 

Design-ul si el m-a castigat in mod cert la Paine si Vin (O. Paler spunea ca ‘destinul lucreaza prin amanunte‘ ceea ce aici este prea evident si se intampla prea bine), am urcat si e o chiuveta de alama de care avea bunica de la Galati in curte si la care bunicul se spala vara pe fata – pentru restul exista Mastercard, pentru ca asta e o amintire de neinlocuit. 

Dincolo de astea sau pentru ca toate astea, teoria sustenabilitatii si a sustinerii producatorilor locali e la ea acasa aici, iar asta e nu doar laudabil, ci si foarte cool. 

Untura pe paine nu mai mancasem tot de cand eram micuta, prin urmare, ce sa mai spun, ca-n Rai!

(btw, la toaleta nu-s oglinzi, pentru ca toti ce vin aici au sufletul smuls din Rai si oricum e putin ciudat pana iti dai seama ca neapropierea propriei imperfectiuni nu poate decat sa te faca fericit; in plus e un vas mare de alama pe post de chiuveta care parca-i acolo sa-ti spele pacatele).

Mi-a placut mult mult, e fresh, e bine la feeling, e gustos, e frumos pentru impreuna; e cum ar spune un prieten bun, ‘ce trebuie’.

paine

One thought on “Paine si vin – langa Energiea, dar la fel de energic

Leave a Reply

Your email address will not be published.