Naan si atat

Si atat pentru ca din orice directie l-ai citi, constati ca lucrurile sunt neschimbate, asezate, un tot unitar.

E aproape inevitabil inceputul de articol, da, Naan era pe lista mea de ceva timp si da, din nou, a meritat asteptarea. 

L-am descoperit ca fiind un loc tare pe gustul meu, asta pentru ca, in primul rand, vinurile – o selectie minunata de vinuri locale din care am incercat un Tribun din 2011 de la Alira, pe care nu-l mai bausem, dar care s-a deschis asezat in fata mea, extrem de versatil – mi-a placut mult. 

Am simtit starea de acolo ca fiind una oarecum clasica, in sensul cel mai bun si mai divers al cuvantului – in vaza de pe masa erau niste garoafe rosii si, in seara in care am fost, era pe fundal o compilatie de muzica 90’s in toata splendoarea de toate boys & girls bands si un tare frumos Eurythmics – ‘sweet dreams are made of this’.

Acum, dupa toate astea, parca mancarea nici nu mai are loc; aparent, insa, pentru ca am mancat niste paste divine si un lava cake de nedescris de bine-curgator.

Se cuvine sa mentionez ca am regasit Naan recent, cu mare drag si cu o oarecare surpriza, pentru ca s-au mutat intr-o locatie noua – mai spatioasa, mai colorata, cu o terasa mai marisoara – dar la fel de primitoare, de prietenoasa si de atent amenajata. Ocazie cu care am insistat sa incerc lava cake (vorba vine sa incerc pentru ca imi era foarte clar cum stau lucrurile) insotit de o inghetata fina, intr-o combinatie absolut divina si sa confirm ca stau foarte bine si la capitolul cocktail-uri.

Uite, pentru ca toate aceste, am zis inca de la inceput, ca e totul unitar si atat. Insist sa mentionez ca locatia este chiar usor de gasit si nu e deloc rau ca nu e chiar la bulevard, caci e mai asezat si mai prietenos asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.