Modelier, terasa rupta din geografia unor locuri exotice

Si la Modelier imi place, mi-a placut de la prima interactiune. Anul asta, mai degraba vara asta, am incercat si terasa si foarte bine am facut caci am gasit numai de bine acolo.

Am avut diverse discutii cu tot felul de oameni despre amplasarea geografica a lui Modelier, dar mie mi se pare ca este irelevanta caci, o data ajuns acolo, lucrurile se intampla foarte bine, drept care nu insist pe exotismul ambiental.

Modelier este, in mod evident, cunoscut pentru burgeri, iar eu am crezut intotdeauna ca e bine sa faci ce-ti iese cel ma bine, drept care este corect sa spunem ca se pricep bine la burgeri. Unde mai pui ca ii poti usor insoti cu un vin bun sau o bere sau chiar o limonada si deja am spus suficient.

Eu am incercat varianta fara carne, cu halloumi, pe care au intitulat-o “This is Sparta”, probabil pentru ca adevaratul curaj este sa incerci in afara obisnuitului (sau, cel putin, asa imi place mie sa cred). I-am adaugat un vin rosu, cred ca un Corcova si, uite-asa, am incheiat excelent o seara de vineri.

Ce mi-a mai placut mult la ei este ca, la bar, sunt niste leagane (pentru care am o slabiciune aparte ca multi dintre noi, probabil) pe care poti sta eventual pana se elibereaza o masa asta daca nu vrei sa stai chiar la bar.

Toate acestea fiind spuse, cred ca merita efortul sa ne deplasam usor de centru catre Modelier, merita tot efortul si vara, la terasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.