Linea – Bucurestiul, la inaltime

Si daca v-ati refugiat de canicula intr-o grota si tot trebuie sa fi auzit vorbindu-se despre Linea/Closer to the Moon, cel mai nou si mai fain sky bar din Bucuresti. Nu a fost chip sa rezist tentatiei – nu ca m-as fi opus prea tare – asa ca intr-o seara de vineri, fara nicio rezervare facuta, am urcat, increzatoare, in liftul care avea sa ma poarte spre Luna (si inapoi). Si cum toata saptamana am fost sub o stea norocoasa, am gasit si locuri libere, cu vedere spre apus.

Linea1

Nu vreau sa para cum ca pana acum as fi crezut altceva, dar va spun drept ca Bucurestiul, vazut de la inaltime, chiar are potential de Paris, fie el mic, mijlociu, maricel. Dimensiunea chiar nu conteaza (in astfel de cazuri). Iar cand il admiri sorbind dintr-o limonada rece (sau un cocktail revigorant, dupa preferinte), parca paleste pana si Parisul. Daca dupa atatea poze si cascat gura si ochii vi se face foame, aflati ca Linea se mandreste si cu un meniu apetisant. Va confirm: mancarea este pe atat de delicioasa pe cat arata. Simt ca este de datoria mea sa ma intorc si sa incerc si desertul, dar ceva imi spune ca nu voi fi dezamagita.

Linea5

Atmosfera usor nepamanteana este accentuata si de faptul ca temperaturile parca se resimt altfel cand esti Closer to the Moon. In plin cod rosu de canicula, la Linea era aglomeratie de oameni frumosi si am uitat instant de caldura, probleme sau ziua de maine. Doar prezentul conta si parca niciodata nu a fost asa spectaculos.

Linea3

Linea4

Cand va veti duce la Linea – pentru ca sunt sigura ca va veti duce, mai devreme sau mai tarziu – sa tineti cont ca intrarea se face dinspre strada Lipscani, nu de pe Calea Victoriei si ca mancarea si bautura se comanda separat. Ah, si ca deschid la ora 18:00. In rest, go with the flow. You will like where it leads you.

Linea2

3 thoughts on “Linea – Bucurestiul, la inaltime

Leave a Reply

Your email address will not be published.