despreOane

Doua Oane deopotriva aprige si visatoare, puse pe colectionat momente, nu lucruri. Cum ne place noua sa glumim cand ne luam in serios – avem gusturi comune, dar stiluri diferite.

Oana (zisa si Valeria), este jumatatea visatoare, care mai colectioneaza si lucruri, din cand in cand. Pasionata de carti, filme, calatorii si jocuri de tip escape the room, pentru mine nu exista moderatie cand vine vorba de pasiuni: fac totul in serie. Pentru citit am si dovada: www.serialreaders.com.

La capitolul mancare si, mai ales, desert (tot la pasiuni se incadreaza, nu?), e chiar simplu: you can buy me with a tiramisu. And a latte.

Si cum probabil veti observa, daca ne veti citi in mod constant, imi plac parantezele.

Oana (zisa si Maria) este jumatatea apriga a tandem-ului, moldoveanca asa ca, din esenta mea, imi place viata si-s vorbareata, deci am mereu cate ceva de impartasit.

Imi plac mult filmele (le prefer pe cele europene sau sud-americane, pentru ca-s ca un inceput de relatie – mereu surprinzatoare si pline de promisiuni), vinul rosu (prefer Merlot pentru ca e aprig) si senzatia de impreuna, mirosul de cafea (si cafeaua pe masura) si prospetimea pe care o simt cu picioarele goale in iarba plina de roua (la bunica in gradina). Sunt o mare sustinatoare a traditiei si a lucrului bine facut, sunt o conservatoare colorata.