Depeche Mode, mai neobositi si mai stralucitori ca oricand

I-am vazut pe DM si in concertele anterioare din Romania si am avut tendinta sa cred ca nu pot sa experimentez mai mult – complet eronat.

Spun asta pentru ca Dave mi-a atatat, inca o data, ca este un supraom, este ceva meteoric.

Pot sa spun cu certitudine ca Globe Spirit Tour cu oprire la Cluj a fost preferatul meu din cele 3 concerte de la noi.

Si cred cu toata convingerea ca ceva metafizic a contribuit la asta, pentru ca altfel nu pot sa explic. Mi-am pierdut mintile, fara exagerare si am fost in al 9-lea cer muzical si beyond.

Dave Gahan a fost intr-o forma absolut spectaculoasa cum, cred, ca nu l-am vazut pana acum. A fost din afara acestei lumi, a zguduit scena si stadionul impreuna cu ea. Am stat cu ochii lipiti de scena si de el la toate piruetele si miscarile aproape de gimnast-titirez pe care le-a executat, pentru ca am stat foarte aproape de scena. Cert ca s-a auzit bine de oriunde, dar simt ca am fost privilegiata.

Mi-a placut mult si ca au fost instalate doua ecrane mari in lateralele scenei, pe care am putut vedea foarte fidel ce s-a intamplat pe scena, dar si niste clipuri foarte reusite vizual, mi-a ramas in minte cel pentru melodia Walking in my shoes, foarte deschis si divers.

In rest, alte detalii ale concertului cred ca au fost obiectul diverselor cronici, dar, dincolo de orice este o chestiune de traire intensa si complet insolita.

‘… where’s the Revolution..’ – as zice ca a fost chiar pe scena!

Leave a Reply

Your email address will not be published.