Cu capul in NOR, Sky Casual Restaurant

Fara a face abuz de poezie, trebuie, totusi recunoscut ca aceasta alaturare de cuvinte intre sky si casual si nor este ea in sine o oarecare poezie. Nu e putin lucru sa reusesti sa obtii o fuziune ermetica intre inaltime, dar si casual si restaurant, dar pare ca la NOR, Sky Casual Restaurant aceasta fuziune exista.

Era de ceva timp pe lista mea de locuri pe care as fi vrut sa le incerc, dar cum toate lucrurile au timpul lor, s-a nimerit sa fie intr-o sambata subsecventa lui 8 martie si a fost, cu siguranta, alegerea cea mai buna pentru aceasta ocazie.

Am avut norocul (vorba vine nororc, in fapt, a fost vorba despre o rezervare cam cu 2 saptamani inainte) unei mese la geam si, in mod evident, mesele la geam sunt, aici, cele privilegiate caci a fost o seara senina pentru Bucuresti si privelistea chiar a facut toti banii; drept care, daca intentionati ca intalnirea voastra sa fie una to remember, alegeti locul la geam si faceti rezervare din timp.

Si desi mi-a fost greu sa-mi desprind ochii de la minunatia de priveliste de la etajul 36 spre oras, am reusit sa-mi concentrez atentia si spre cele lumesti, drept care am incercat un cocktail din lista foarte cuprinzatoare, numitul First Date (asta ca sa imi aduc si eu aminte din tineretile mele, cum era gustul lui first date) si cred ca este chiar ce trebuie, a confirmat chiar si sotul meu.

Si tot din cele lumesti si mancarea mi-a satisfacut dorintele de sky casual, la inaltime si ea. Drept care, este fair sa spun ca sky si casual si restaurant functioneaza acolo intr-un eclectic foarte reusit, pe care eu il recomand cu mare caldura, chiar cu capul in NOR aflandu-ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.