Control Club, gradina dintre betoane

Mie-mi place la Control dintotdeauna, este un vibe excelent acolo, petreceri faine sau doar un pahar la socializare, functioneaza orisicum.

Si de cand este vara, este minunat si in gradina urbana din sufletul lui Control.

Am mers intr-o duminica torida de capitala impreuna cu o prietena draga si a fost exact ce trebuia, m-a uitat timpul acolo.

Este combinatia excelenta dintre gradina cu verde si racoare, mancare delicioasa, bautura care mai de care (inclusiv selectia Fritz-Kola atat de draga mie si o lista infinita de vinuri) si muzica foarte potrivita de pe fundal.

Cand am mers eu, erau niste baieti foarte simpatici care puneau muzica, o selectie foarte reusita si asta facea ca atmosfera sa fie una excelenta pentru dupa-amiaza. Intamplarea a facut (sau poate nu) sa ajung in acelasi loc si pe seara, cand lucrurile stateau la fel de bine ca si mai devreme, doar ca era ceva mai aglomerat; prin urmare este cert ca si pentru seara este o alegere pe cinste.

Drept care, asa cum am mai recomandat apasat si cu alte ocazii, Controlati-va pasii spre gradina, sa alungati caldura si, peste toate, plictiseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.