Beautyfood and the beast

Sa nu ma intrebati cine este bestia ca n-am habar. Mi s-a parut doar ca ar da bine in titlu, nimic mai mult. Despre Beautyfood, in schimb, chiar pot sa va povestesc, intrucat este un loc unde m-am intors cu drag de fiecare data, insotita de oamenii frumosi din viata mea.

In primul si in primul rand, numele este cel care m-a atras la acest loc (ce spune asta despre mine?). Apoi, locatia: str. Jean-Louis Calderon 32, fix la intersectia cu Batistei. Si, cum i-am trecut pragul, atmosfera cosy si meniul tentant, chiar daca nu foarte stufos. Locul este mic, cu doar cateva mese, dar nu am avut niciodata senzatia de inghesuiala – in ciuda oglinzilor de pe pereti care, dupa caz, fie dau iluzia unui spatiu mai mare, fie maresc densitatea pe metru patrat. Atat meniul propriu-zis, cat si optiunile culinare listate, mustesc de creativitate. Beautyfood este unul dintre putinele locuri unde imi face o reala placere sa citesc meniul de fiecare data (par example: Starters not Star Trek, Main Course, not Main Curse, Sandwichez not Sand Witches) si chiar daca, asa cum va spuneam, nu exista o mare varietate de preparate in meniu, asta nu inseamna ca alegerea este una usoara.

Beautyfood mai are un as in maneca si anume o gradina secreta, cum imi place mie sa ii zic, pe care doar am admirat-o cu jind, temperaturile nefiind prielnice pentru orice altceva. Partea buna este ca se apropie vara, partea proasta este ca terasa este chiar mai mica decat restaurantul, asa ca v-as recomanda sa nu va bazati doar pe noroc daca doriti sa prindeti un loc (sau mai multe).

IMG_8654

Indiferent de motivele pentru care alegeti sa va duceti la Beautyfood, sper sa plecati la fel de entuziasmati ca mine (si pe jumatate, si tot ar fi bine).

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *