Beautyfood and the beast

Sa nu ma intrebati cine este bestia ca n-am habar. Mi s-a parut doar ca ar da bine in titlu, nimic mai mult. Despre Beautyfood, in schimb, chiar pot sa va povestesc, intrucat este un loc unde m-am intors cu drag de fiecare data, insotita de oamenii frumosi din viata mea.

In primul si in primul rand, numele este cel care m-a atras la acest loc (ce spune asta despre mine?). Apoi, locatia: str. Jean-Louis Calderon 32, fix la intersectia cu Batistei. Si, cum i-am trecut pragul, atmosfera cosy si meniul tentant, chiar daca nu foarte stufos. Locul este mic, cu doar cateva mese, dar nu am avut niciodata senzatia de inghesuiala – in ciuda oglinzilor de pe pereti care, dupa caz, fie dau iluzia unui spatiu mai mare, fie maresc densitatea pe metru patrat. Atat meniul propriu-zis, cat si optiunile culinare listate, mustesc de creativitate. Beautyfood este unul dintre putinele locuri unde imi face o reala placere sa citesc meniul de fiecare data (par example: Starters not Star Trek, Main Course, not Main Curse, Sandwichez not Sand Witches) si chiar daca, asa cum va spuneam, nu exista o mare varietate de preparate in meniu, asta nu inseamna ca alegerea este una usoara.

Beautyfood mai are un as in maneca si anume o gradina secreta, cum imi place mie sa ii zic, pe care doar am admirat-o cu jind, temperaturile nefiind prielnice pentru orice altceva. Partea buna este ca se apropie vara, partea proasta este ca terasa este chiar mai mica decat restaurantul, asa ca v-as recomanda sa nu va bazati doar pe noroc daca doriti sa prindeti un loc (sau mai multe).

IMG_8654

Indiferent de motivele pentru care alegeti sa va duceti la Beautyfood, sper sa plecati la fel de entuziasmati ca mine (si pe jumatate, si tot ar fi bine).

Leave a Reply

Your email address will not be published.