Atelierul de Tarte delicioase

Si nu numai. De fapt, daca e sa o spun pe-aia dreapta, rar apuc sa gust din tarte, intr-atat de tentant este meniul, cu totul. Deci, daca vreti sa dati iama in desert, fie va duceti chititi pe tarte, fie renuntati la mancare o zi-doua, altfel nu aveti nicio sansa. Si vorbesc din experienta.

Atelier1

Am marele noroc (sau ghinion, nu m-am decis inca) sa stau aproape de Atelier, ceea ce imi usureaza mult alegerea cand vine vorba de loc pentru mic dejun/brunch/intalnire cu fetele. Am tot fost in paradisul tartelor, in diverse formule, si de fiecare data am plecat incantata. S-a dus vestea ca mancarea lor este delicioasa, asa ca daca vreti sa va convingeti pe propriile papile gustative, indicat este sa va faceti o rezervare. Locul este micut, cochet, cu un aer “a la francaise”, cu oameni zambitori si binevoitori si #tartemotate.

tarte motate

tarte

Ca sa intelegeti mai bine de unde senzatia asta de “acasa”, trebuie sa va povestesc un episod recent: eram cu o prietena la un brunch, fix in prima saptamana de post al Craciunului. Cum nu apucasera inca sa adauge mancaruri de post in meniu, cei de acolo au fost intr-atat de draguti incat au improvizat un avocado toast (da, au avocado, m-ati prins) care sa respecte toate rigorile bisericesti, dar care sa se compare la gust cu celelalte preparate din meniu. Judecand dupa reactia prietenei mele, as zice ca le-a iesit cu brio.

meniu

Sa recapitulam: atmosfera faina, oameni pe masura, decoruri si mancaruri propice pentru poze, meniu delicios, avocado. Astept sa completati lista cu motivele voastre pentru care iubiti Atelierul de Arte. Pentru ca il iubiti, doar ca nu stiti inca. 🙂

Atelier2

Atelier3

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *