Arome noi, colectia de vara

Sunt pe jumatate cucerita de acele locuri care au avocado, sub orice forma, in meniu. Din fericire, in ultima vreme optiunile imi sunt tot mai numeroase. Cea mai recenta descoperire este, de fapt, o veche si draga cunostinta: fostul La Un Ceai a murit, traiasca noile Arome!

Arome

Pe langa avocado, Arome pluseaza cu o gradina umbroasa, cu iedera si vita de vie, si cu atata liniste cat nu mi-as fi inchipuit ca poate sa existe in mijlocul Bucurestiului – la distanta de cateva minute de mers pe jos de Cismigiu, adica (strada Luigi Cazzavillan 25, mai exact). Adaugam meniu sanatos ce se schimba zilnic, prajituri de casa – am mancat o Amintire cu prune cum numai buna stia sa faca, atata doar ca eu ii ziceam “prajitura zbarcita” (nu ma intrebati de ce, habar nu am) -, limonada (de-a casei sau Fentimans) si Curiosity Cola, dar si matza pufoasa si alintata.

Arome - terasa

Detaliu

Comenzile se dau si se platesc la bar, dar mancarea este adusa la masa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca va stiti cu tremurici – riscul sa va treziti cu supa crema de conopida si turmeric (de exemplu) peste hainele de iesit in oras este minim. Nu va mai ramane decat sa va bucurati de liniste, de racoare, de culoare, de Arome. Ceea ce va si dorim, cat mai curand.

Arome - interior

Arome - gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published.