Aroma de Delta, peste si vin aka Ivan Pescar

Imi place mult pestele, nu mai spun despre vin si iubesc Delta. Daca se poate sa le am pe toate la un loc, este prea frumos si prea bine.

Uite-asa ne-am petrecut o sambata seara intr-un loc fresh, dar excelent.
Intamplarea face ca zilele astea chiar vorbeam cu sotul meu despre cum mergem in Delta anul asta (caci an fara Delta nu se poate) si doua zile mai tarziu iata-ne la Ivan Pescar & Scrumbia Bar si daca asta nu-i intamplare fericita, nu stiu ce e.

Chiar nu mai scrisesem un articol de la final de an trecut si ma gandeam ca primul pe anul asta trebuie sa fie unul despre ceva care sa-mi placa mult si putine imi plac mai mult decat Delta Dunarii.

Am gasit la Ivan Pescar & Scrumbia Bar peste proaspat si gatit frumos adica niste plachie de somn si icre de stiuca, un Aligote prietenos de la Curtea Regala, imagini din Delta si niste muzica aproape mistica pe fundal si toate astea mi-au placut multisor. Aici miroase a Delta magica.

 Nu obisnuiesc sa fac fotografii la mancare, dar plachia asta este artistic-minunata.

Este adevarat ca Ivan Pescar & Scrumbia Bar se gaseste si intr-un loc tare frumos si aparte unde mereu se petrec lucruri faine, la The Ark pe care nu e rau ca-l mai aduce la viata in sens statornic; pare sa fie o simbioza reusita intre loc si pescar.

Una peste alta, lumea pare relaxata si multumita aici, o sambata seara tare placuta si pe masura de gustoasa, drept care, vant prielnic spre Pescar sa fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.